Cum să converteşti PowerPoint în video

Cea mai mare necesitate de a converti un fişier PowerPoint într-un format video este aceea de a-l urca pe YouTube. După cum bine ştiţi pe YouTube se pot pune numai fişiere video. Convertirea este posibilă cu ajutorul programului E.M. Free PowerPoint Video Converter care este complet gratuit după cum ne sugerează şi numele.  Aveţi posibilitatea de a descărca  programul de pe pagina oficială sau direct de aici. După descărcare instalaţi programul apăsând "Next" cu ochii închişi :)


 • Primul pas este să apăsaţi butonul New Task si să selectaţi opţiunea Add files pentru a adăuga fişierele PowerPoint.


 • În următoarea fereastră selectaţi fişierul PowerPoint apoi apăsaţi butonul Open.
 • În fereastra următoare, trebuie să alegi formatul de conversie, dintre următoarele:
  - format video: WMV, AVI, MPG  încercuite cu verde în imaginea de mai jos. Vă recomand să alegeţi WMV sau AVI 
  - format grafic: BMP  încercuit cu albastru în aceaşi imagine. Fiecare slide(diapozitiv) din prezentare este salvat ca şi imagine.
  -  format audio: MP3 încercuit cu roşu în imagine. Dacă prezentarea conţine şi muzică, aceasta va fi salvată în format MP3.
Nu vă recomand să alegeţi unul dintre formatele de jos(nemarcate în imagine)
 • În continuare, pentru a începe procesarea fişierelor, apăsaţi butonul Convert. Fişierele convertite vor fi salvate în folderul implicit (Default output folder), care este C:\Program Files\E.M. PowerPoint Video Converter\output\. Acesta poate fi modificat dupa cum doriţi.

 • Va fi afişată o avertizare: închideţi toate ferestrele PowerPoint şi nu deschideţi programul PowerPoint până nu se termină conversia
 • În timpul conversiei, este afişată o fereastră cu starea procesului.
 • După terminarea procesului puteţi să vizionaţi filmuleţul care odinioară a fost o prezentare PowerPoint


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger