Adaugă Google Plus widget pe blogul tău

Google+ este prima reţea socială marca Google ce promite implicarea în mediul social cu o unealtă atent gândită şi pregătită pentru a deveni un serviciu de referinţă. Acesta, deocamdată, este disponibil printr-un sistem de invitaţii. Dacă vă aflaţi printre cei care încă nu au un profil Google Plus şi doriţi o invitaţie, click aici
Dacă vă aflaţi printre cei care deja se bucură de profilul Google Plus, deţineţi un site şi doriţi să adăgaţi un widget Google Plus, Widgets Plus este soluţia.

Aceasta este o aplicaţie terţă parte pentru Google +, creată de Chris Kanger, cu ajutorul căreia putem obţine codul widget-ului pe placul nostru (configurabil) pe care ulterior îl adăugăm unde dorim pe site.

Cum se adaugă Google Plus widget pe blog?
 • Accesaţi widgetsplus.com
 • Click pe butonul Get widget
 • Introduceţi Google+ ID. Acesta se află în adresa URL a profilului tău.
 • Configuraţi după bunul plac, apoi apăsaţi butonul Get code.
 • Copiaţi scriptul generat apoi lipiţi-l unde doreşte ţesutul tău muscular :)


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

 1. Producţia poligrafică (imprimată) reprezintă una din cele mai rezultative şi accesibile forme de publicitate şi se caracterizează printr-un preţ destul de mic. Clienţii dumneavoastră doresc să aibă în posesia lor foi volante, buclete, cataloage cu descrierea serviciilor prestate sau a producţiei Dumneavoastră.
  Avantajele poligrafiei sunt: preţul relativ mic şi rapiditatea producerii publicităţii; majoritatea suporturilor informaţionale (cum ar fi de ex. calendarele de perete) oferă posibilitatea de a asigura prezenţa unui contact publicitar continuu cu destinatarul publicităţii; lipsa informaţiei despre concurenţi pe un suport informaţional concret etc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine dar eu nu vad ce legatura are cu widget-ul Google Plus.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger