Miercurea fără cuvinte nofollow

Acest articol se adresează tuturor bloggerilor care participă  la Miercurea fără cuvinte crezând că vor creşte în Ze List sau că le va creşte Page Rank-ul.
Dragii mei, îmi pare rău să o spun, dar nu vă creşte nimic. Linkurile care le adăugaţi la Miercurea fără cuvinte au atributul nofollow. Dacă încă nu ştiţi ce face acest atribut puteţi afla din articolul Link-urile şi atributul Nofollow.  În Ze List nu se ţine cont de linkurile adăugate cu nofollow.

Prin aceasta rubrica, nu doar eu ci fiecare participant si-a marit numarul vizitatorilor, si-a largit cercul prietenilor si a descoperit artisti fotografi deosebiti. Competitia ne-a stimulat tuturor imaginatia si ambitia de a impresiona prin fotografii calitative.
Spunea Doamna Carmen

Însă, prin această rubrică, Doamna Carmen a obţinut şi multe linkuri importante din partea participanţilor, care credeau că şi ei primesc un link, dar un link nofollow este egal cu zero.

Acest lucru a făcut ca blogul Între vis si realitate 2 să ajungă Cel mai bun blog feminin din top ZeList, pe locul 15.
Bineînţeles că şi activitatea autoarei nu este de neglijat. Tot respectul pentru munca depusă pentru Miercurea fără cuvinte
Câteva minute dupa ora 12 noaptea - când apare tabelul, se înscriu deja 5-6 persoane. Îmi place teribil, ma amuza si sacrifi cu drag câteva ore de somn pentru conversatiile de miercuri noaptea. Dupa orele de servici, sotul meu stie ca miercurea nu se poate baza pe mine, rubrica ma preocupa pâna seara târziu. Consider ca în postura mea de gazda a rubricii "Miercurea fara cuvinte" nu-mi este permis sa uit sa vizitez si sa las un comentariu, fiecarui participant. Este din ce în ce mai greu,dar îmi face o placere deosebita, mai ales când descopar fotografii facute personal