Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?

Am renunţat la picătura de viaţa care nici măcar nu era un logo ci o imagine furată de pe net şi m-am gândit să-mi fac rost de un logo serios care să-mi ofere o identitate unică în online. Un logo simplu care nu este complicat şi greu de înţeles aplicând formula „KISS” (Keep It Short (and) Simple), ceea ce înseamnă — ce este simplu se memorează uşor. Având în vedere că titlul blogului este numele meu care poate fi greu de reţinut, doresc ca acest logo să fie mai uşor de memorat şi să-mi reprezinte blogul cu succes.

Noul logo reprezintă iniţialele numelui meu şi are formă de ochi care simbolizează cunoaşterea, astfel fiind într-o relaţie directă cu titlul blogului şi tema, "Nu înceta să-ţi pui întrebări" "Continuă să-ţi pui întrebări!"

Logo-ul a fost creat de către mine din punct de vedere teoretic, iar practic, pentru că eu îmi cam prind urechile in Photoshop, a fost realizat de către colegul meu Prodan Daniel căruia îi mulţumesc că a avut răbdare să respecte toate cerinţele şi indicaţiile mele.


Dar asta nu e tot, la acea imagine pe care o vedeţi acum în header a mai lucrat încă un designer profesionist. Partea din dreapta siglei (titlul blogului alături de slogan) a fost concepută de către Sandu Ionuţ. Îi mulţumesc şi lui pentru timpul şi munca depusă pentru a "scrie" aşa de frumos numele meu şi sloganul separate de acea "dungă" discretă care îmi plac atât de mult şi sunt sigur că şi vouă. Atunci când vă place ceva este clar că vreţi şi voi, nu? Nu aveţi de făcut decât să accesaţi magazinul său, SNDgraphics.ro şi de acolo vă descurcaţi singurei.


Sper să nu mai schimb acest logo prea devreme, să demonstreze că este unul eficient suportând testul timpului. Voi ce credeţi?