Elimină Blogger Navbar şi spaţiul ocupat

Blogger Navbar este o bară de navigare situată, în mod implicit, în partea de sus a blogurilor Blog*Spot. Majoritatea utilizatorilor aleg să scoată această bară de navigare pentru a da un plus de profesionalism blogului. Am scris despre eliminarea (şi ascunderea) navbar-ului în articolul Cum elimin sau ascund Blogger navbar. Însă, după eliminare, spaţiul ocupat de aceasta rămânea afişat, astfel creând un extra spaţiu deasupra header-ului care pentru cei mai sensibili (ca mine) este cam neplăcut. În continuare vă pezint cum eliminăm Blogger Navbar dar şi spaţiul ocupat de acesta.

Mai întâi, dacă acum aveţi bara de navigare dezactivată, afişaţi-o din nou.
Apoi mergeţi la Pagina de design al şabloanelor --> Avansat --> Adăugaţi CSS şi lipiţi următorul cod CSS:

#navbar-iframe {display: none !important;}body .navbar { height:0px; } .content-outer { margin-top:10px; }

Observăm că navbar-ul dispare dar şi spaţiul pe care-l ocupa. Puteţi modifica 10 în funcţie de spaţiul care doriţi să rămână deasupra header-ului.
Cam atât.


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

 1. AM INTELES UNDEVA CA SA SCOTI DEFINITIV NAVBAR TRE SA PLATESTI sau facut mai indulgenti cei de la blogspot?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Practic, nici acum nu este eliminata, ci doar, cu ajutorul CSS-ului, nu este afisata. Nu s-au facut mai indulgenti cei de la Blogger, asta era posibil si inainte.

   Ștergere
 2. imi place.:D
  so, din punctul tau de vedere, partea de sus [titlul blogului + spatiul de deasupra + ce-o mai fi] trebuie sa fie relativ ingusta?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger