10 august 2014 – să reținem data asta, okay?

Peste vreo doi, trei ani sau chiar mai puțin, când veți intra pe Wikipedia și veți scrie în căsuța de search „10 august”, la rubrica „Evenimente” veți vedea frumușel acolo ceva de genu': 2014: a fost înființat blogul „Cultură în Doi” de către Diana Hero și Petru Dolhescu. :)) Da. Este oficial, dragii mei. Eu împreună c-o bloggeriță tare dragă mie, de-al cărei nume v-ați prins în propoziția dinainte, ne-am gândit să ne facem un blog mișto pe care să scriem amândoi despre cultură: cărți, muzică, filme și nu numai.


Amândoi iubim frumosul, ascultăm muzică bună, ne uităm la capodopere cinematografice, citim cărți. Avem gusturi similare și multe lucruri în comun. Suntem tineri și dornici să descoperim minunile lumii. Ne place să comunicăm, ne place să scriem și vrem să împărtășim și cu ceilalți ceea ce nouă ne este hrană pentru minte. Cultură în doi este instrumentul nostru care ne ține uniți și prin care vrem să câștigați și voi ceva. În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă invit să luați parte la spectacol și să intrați pe culturaindoi.wordpress.com. Ne vedem acolo, okay?


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum ar fi viaţa noastră fără memorie?

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger